Relatiegeschenk Opening Zaak – Cadeaus & Tips

Relatiegeschenk Opening Zaak kan een uitdaging zijn, toch? Goed nieuws: we hebben dé gids samengesteld om je te helpen. Verwacht unieke cadeaus, slimme tips en een flinke dosis inspiratie. Lees verder!
Personaliseerbare deurmat. Kies zelf een foto of logo uit en laat het bedrukken.

Deurmat met foto

Een deurmat met foto is een opvallend relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Het is niet alleen praktisch, maar ook een leuke manier om klanten te verwelkomen. Je kunt kiezen voor een foto die de sfeer van de zaak weerspiegelt of voor een grappige quote om een glimlach op het gezicht van je relaties te toveren.

Personaliseerbare notitie boek. laat je naam of een andere tekst erop drukken. van yoursurprise.nl

Notitieboek met naam

Een notitieboek met naam is een stijlvol relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Het is zowel functioneel als persoonlijk. Kies voor een hoogwaardig notitieboek dat de professionaliteit van je zaak onderstreept en laat de naam van de ontvanger erop graveren voor een persoonlijke touch.

Personaliseerbaar potje met chocolaatjes erin. Bedrijfslogo op de pot met verwennerij. van yoursurprise.nl

Chocolaatjes in potje

Wie houdt er niet van chocolade? Een potje gevuld met heerlijke chocolaatjes is een zoet relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Het is een geweldige manier om de opening van een zaak te vieren en laat een blijvende indruk achter.

Personaliseerbare wandklok met foto en tekst na keuze. van yoursurprise.nl

Wandklok met foto

Een wandklok met foto is een uniek en functioneel relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Het is een constante herinnering aan de opening en kan een echt gespreksonderwerp zijn voor klanten en medewerkers.

Personaliseerbare witte sokken met kleine foto's (eigen foto's) en hartjes. van yoursurprise.nl

Sokken met foto

Sokken met foto zijn een speels en origineel relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Ze zijn zowel leuk als praktisch en zullen zeker een glimlach op het gezicht van de ontvanger toveren.
Personaliseerbare magische mok. van yoursurprise.nl

Magische mok met foto

Een magische mok met foto is een verrassend en interactief relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Wanneer de mok warm wordt, verschijnt de foto – een leuke manier om de dag te beginnen!

Viva pen. Laat je eigen tekst op de pen drukken. van yoursurprise.nl

Viva Pens – pen graveren

Een gegraveerde pen van Viva Pens is een stijlvol en praktisch relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Het is een dagelijks gebruiksvoorwerp dat de ontvanger zal herinneren aan je zaak elke keer dat ze het gebruiken.

Personaliseerbare laptopsleeve. Perfect voor een bedrijfslogo. van yoursurprise.nl

Laptopsleeve bedrukken

Een bedrukte laptopsleeve is een modern en functioneel relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Het biedt bescherming voor waardevolle apparatuur en kan worden gepersonaliseerd met een logo of afbeelding.
Luxe personaliseerbare glazen voorraadpot. Zet je bedrijfsnaam of logo erop. van yoursurprise.nl

Glazen voorraadpot graveren

Een gegraveerde glazen voorraadpot is een stijlvol en praktisch relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Het biedt een elegante oplossing voor opslag en kan worden gepersonaliseerd met het logo of de naam van de zaak voor een professionele uitstraling.
Luxe personaliseerbare waterfles. Laat je eigen foto en/of tekst bedrukt worden. van yoursurprise.nl

Luxe waterfles bedrukken

Een bedrukte luxe waterfles is een milieuvriendelijk en stijlvol relatiegeschenk voor de opening van een zaak. Het bevordert hydratatie en kan worden gepersonaliseerd met het logo van de zaak, waardoor het een praktisch en duurzaam cadeau is dat dagelijks kan worden gebruikt.

Inleiding

Het vinden van het perfecte relatiegeschenk voor de opening van een zaak kan een uitdaging zijn. Maar waarom is het eigenlijk zo belangrijk? En hoe kies je het perfecte cadeau dat zowel nuttig als gedenkwaardig is? In dit artikel duiken we in de wereld van relatiegeschenken, van hun belang tot de beste geschenken voor verschillende gelegenheden.

Wat is een Relatiegeschenk en waarom is het Belangrijk?

Een relatiegeschenk is een tastbaar symbool van waardering. Het is een manier om dankbaarheid te tonen, een relatie te versterken of simpelweg om ‘succes’ te wensen bij een nieuwe onderneming. Maar een relatiegeschenk gaat veel verder dan het fysieke item zelf; het is een communicatiemiddel, een manier om een bericht over te brengen. Bij de opening van een zaak kan een goed gekozen relatiegeschenk een blijvende indruk achterlaten, goodwill creëren en zelfs de toekomstige zakelijke relatie positief beïnvloeden.

Wat Geef je bij een Opening van een Zaak?

Bij de opening van een zaak wil je iets geven dat zowel praktisch als gedenkwaardig is. Hier zijn enkele ideeën:

 • Gepersonaliseerde items: Denk aan notitieboeken met de naam van de zaak, gepersonaliseerde pennen of zelfs mokken met naam. Deze items zijn niet alleen nuttig, maar ze dragen ook de naam van de zaak, wat zorgt voor extra zichtbaarheid.
 • Decoratieve items: Dit kan variëren van wandklokken met het logo van de zaak tot een speciaal gegraveerde openingsplaquette. Deze items kunnen het interieur van de zaak opfleuren en dienen als een constante herinnering aan de opening.
 • Luxe items: Als het budget het toelaat, kan het geven van een luxueus item zoals een hoogwaardige wijn of een designer item, een sterk statement maken en de ontvanger echt laten zien dat je hun succes waardeert.

De keuze van het geschenk kan sterk variëren afhankelijk van de relatie met de ontvanger, het type zaak dat wordt geopend, en natuurlijk het budget. Het is belangrijk om een geschenk te kiezen dat past bij de gelegenheid en dat de ontvanger zal waarderen.

Wat Geef je bij Opening Nieuw Pand?

Wanneer een bedrijf naar een nieuw pand verhuist, markeert dit vaak een belangrijke mijlpaal in de bedrijfsgeschiedenis. Het is een tijd van groei en vernieuwing, en het kiezen van het juiste relatiegeschenk kan helpen om deze gelegenheid te vieren.

 • Praktische geschenken: Denk aan zaken als gepersonaliseerde deurmatten of bedrukte laptopsleeves. Dit zijn geschenken die elke dag gebruikt kunnen worden en zo bijdragen aan het dagelijks functioneren van het bedrijf.
 • Duurzame geschenken: Geschenken als bedrukte waterflessen of herbruikbare koffiebekers dragen een boodschap van duurzaamheid over, iets dat steeds meer bedrijven waarderen.
 • Luxueuze geschenken: Wanneer je een sterke relatie hebt met het bedrijf, kan een luxueus geschenk zoals een fles champagne of een design-item een sterk statement maken en de viering van de verhuizing naar het nieuwe pand extra speciaal maken.

Het is belangrijk te benadrukken dat het gekozen geschenk moet passen bij de relatie die je hebt met het bedrijf en de aard van de bedrijfsactiviteiten.

Wat Geef je een Bedrijf Cadeau?

Het geven van een zakelijk bedankje een bedrijf kan een uitdaging zijn, omdat het een evenwichtige combinatie moet zijn van professionaliteit en persoonlijke aanraking. Hier zijn enkele ideeën:

 • Gepersonaliseerde geschenken: Dit kunnen items zijn zoals gegraveerde pennen, gepersonaliseerde notitieblokken of bedrukte mokken. Deze items dragen niet alleen de naam van het bedrijf, maar tonen ook een extra mate van zorg en aandacht.
 • Duurzame geschenken: Steeds meer bedrijven waarderen duurzaamheid. Denk hierbij aan geschenken als bedrukte herbruikbare tassen of waterflessen.
 • Luxe geschenken: Als je een sterke relatie hebt met het bedrijf, kan een luxueus geschenk zoals een fles goede wijn of een exclusief item een sterk statement maken.

Hoe Kies je het Perfecte Relatiegeschenk voor een Zaakopening?

Het kiezen van het perfecte relatiegeschenk voor een zaakopening hangt af van verschillende factoren. Hier zijn enkele tips om je te helpen de juiste keuze te maken:

 1. Ken je Ontvanger: Het is belangrijk om de ontvanger goed te kennen. Wat is hun bedrijfscultuur? Welke waarden hebben ze? Wat voor soort geschenk zouden ze waarderen? Deze informatie kan je helpen om een passend geschenk te kiezen.
 2. Houd rekening met het Budget: Je hoeft geen fortuin uit te geven om een indrukwekkend relatiegeschenk te geven. Er zijn tal van budgetvriendelijke opties die nog steeds een grote impact kunnen hebben. Denk aan gepersonaliseerde items zoals bedrukte pennen of notitieboekjes.
 3. Maak het Persoonlijk: Een persoonlijk tintje kan een groot verschil maken. Overweeg het geven van gepersonaliseerde geschenken zoals een deurmat met foto, of een wandklok met het logo van de zaak.
 4. Kwaliteit boven Kwantiteit: Een kwaliteitsgeschenk zal langer meegaan en een blijvende indruk achterlaten. Het is beter om te investeren in één kwaliteitsitem dan in meerdere goedkopere items.

Conclusie

Het kiezen van het perfecte relatiegeschenk voor de opening van een zaak hoeft geen stressvol proces te zijn. Met wat onderzoek, creativiteit en aandacht voor detail, kun je een geschenk kiezen dat niet alleen nuttig en gedenkwaardig is, maar ook een positieve en blijvende indruk achterlaat.