Bedankt voor de fijne stage – cadeaus voor stagiairs & stagebegeleiders

Het einde van een stageperiode is een belangrijk moment voor zowel de stagiair als de stage-begeleider. Het is de perfecte gelegenheid om je waardering en dankbaarheid te uiten met een persoonlijk en uniek cadeau. Op deze pagina vind je een breed scala aan cadeaus die perfect zijn om ‘Bedankt voor de fijne stage’ te zeggen. Elk van deze producten kan worden aangepast met persoonlijke foto’s, teksten of ontwerpen om een blijvende indruk achter te laten op zowel de stagiair als de stage-begeleider. Lees verder om inspiratie op te doen en ontdek de manier om dankjewel te zeggen voor een geweldige stage-ervaring!

Unieke wenskaart: Maak hem persoonlijk met je eigen foto en boodschap als bedankje voor de fijne stage

Dank je wel voor een geweldige stage

Fijne stage wenskaarten – Eigen foto en tekst

Een persoonlijke en hartverwarmende manier om ‘Bedankt voor de fijne stage’ te zeggen, is met een op maat gemaakte wenskaart. Onze wenskaarten kunnen worden gepersonaliseerd met je eigen foto en tekst, waardoor je een unieke boodschap kunt overbrengen aan de ontvanger. Kies uit een verscheidenheid aan ontwerpen en thema’s die passen bij de persoonlijkheid en stijl van de stagiair of stage-begeleider. Deze attentvolle wenskaarten zullen zeker een blijvende indruk achterlaten en een mooie herinnering zijn aan de fijne stageperiode.

Bedank iemand op stage op een bijzonder wijze: Merci Finest Selection met persoonlijke kaart

Hartelijk bedankt voor een fijne stageperiode

Merci Finest Selection

Chocolade is altijd een welkom geschenk, en met onze Merci Finest Selection maak je het extra speciaal door het te personaliseren met een dankbare boodschap. Kies uit verschillende smaken en verpakkingen, en voeg je eigen tekst toe om het cadeau nog persoonlijker te maken. Het is een smakelijke manier om je waardering te tonen voor de tijd en inspanningen die zijn geïnvesteerd tijdens de stageperiode.

Een witte koffiemok met de keuze om het te laten bedrukken met eigen foto en/of tekst als bedankje voor de fijne stage

Dankbaar voor een productieve stage

Bedrukte koffiemok – functioneel cadeau

Een bedrukte koffiemok is een functioneel en persoonlijk cadeau dat dagelijks kan worden gebruikt. Personaliseer de mok met een foto, tekst of ontwerp dat betrekking heeft op de stageperiode. Elke keer dat de ontvanger een kopje koffie of thee drinkt, zullen ze herinnerd worden aan de fijne stage-ervaring en de speciale band die jullie hebben opgebouwd.

een muismat met opdruk op het oppervlak. De opdruk kan bestaan uit tekst, afbeeldingen of patroon. Het doel van de opdruk is om het product te personaliseren of te branden.

Dankzij de stage

Bedrukte muismat – Een duurzame keuze

Een bedrukte muismat is een duurzaam en praktisch cadeau dat de ontvanger op kantoor of thuis kan gebruiken. Personaliseer de muismat met een foto, logo of tekst die de stage-ervaring weerspiegelt. Het is een uitstekende manier om de werkplek op te fleuren en tegelijkertijd een herinnering te geven aan de geweldige tijd die jullie samen hebben doorgebracht.

Een handgemaakte houten kaart die is bewerkt en gepersonaliseerd met afbeeldingen, tekst of ontwerp. De kaart is gefabriceerd uit hout en heeft een unieke uitstraling en textuur. Het is bedoeld als een decoratief item of als cadeau.

Bedankt voor een leerzame stage

Persoonlijke houten kaart – Decoratieve waarde

Een persoonlijke houten kaart is een uniek en stijlvol cadeau met decoratieve waarde. Laat een speciale boodschap, foto of ontwerp graveren op hoogwaardig hout voor een blijvende indruk. Dit cadeau is perfect voor zowel stagiairs als stage-begeleiders en kan worden bewaard als een mooie herinnering aan de stageperiode.

Een persoonlijk ontworpen geurkaars met afbeelding of tekst op de verpakking. Het product is bedoeld om te worden gebruikt als sfeermaker en is voorzien van een geur naar keuze. De kaars kan worden ontworpen met behulp van een online tool of met behulp van een gepersonaliseerde afbeelding of tekst.

Bedankt voor een inspirerende stage

Geurkaars jasmijn vanille – Met eigen foto!

Creëer een ontspannen sfeer met onze geurkaars jasmijn vanille, gepersonaliseerd met je eigen foto. Deze kaars vult de ruimte met een heerlijke geur en zorgt voor een gezellige ambiance. Het is een geweldige manier om ‘Bedankt voor de fijne stage’ te zeggen en een blijvende indruk achter te laten bij de ontvanger.

Personaliseerbare doos met Milka-chocolade, bedoeld als geschenk met afbeelding of tekst. Als bedankje voor een onvergetelijke stage

Bedankt voor een onvergetelijke stage

Milka giftbox – Een smakelijke en persoonlijke cadeau keuze

Verras de stagiair of stage-begeleider met een heerlijke Milka giftbox, gepersonaliseerd met je eigen foto en tekst. Kies uit verschillende smaken en verpakkingsopties om het perfecte chocoladegeschenk samen te stellen. Dit smakelijke en persoonlijke cadeau is een geweldige manier om je waardering te uiten en herinneringen aan de stageperiode te koesteren.

Bedrukte onderzetters met afbeelding of tekst, bedoeld om tafels te beschermen en te personaliseren. Om te bedanken voor een onmisbare bijdrage aan de stage

Bedankt voor een onmisbare bijdrage aan de stage

Bedrukte onderzetters – Praktisch en vol herinneringen

Een set bedrukte onderzetters is een praktisch en persoonlijk cadeau dat dagelijks kan worden gebruikt. Personaliseer de onderzetters met foto’s, teksten of ontwerpen die de stage-ervaring vertegenwoordigen. Ze zijn niet alleen handig om oppervlakken te beschermen, maar ook een mooie herinnering aan de fijne stage en de speciale momenten die jullie samen hebben gedeeld.

 

Bedrukte onderzetters met afbeelding of tekst, bedoeld om tafels te beschermen en te personaliseren. Om te bedanken voor een onmisbare bijdrage aan de stage

Hartelijk dank voor de fantastische stage-ervaring

Thermosbeker bedrukken

stage-begeleiders. Het houdt hun drankjes urenlang warm of koud en herinnert hen dagelijks aan de fijne stage-ervaring. Je kunt de thermosbeker personaliseren met een mooie boodschap, een logo of zelfs een foto. Zo creëer je een uniek cadeau dat zowel functioneel als betekenisvol is.

 

Bedrukte onderzetters met afbeelding of tekst, bedoeld om tafels te beschermen en te personaliseren. Om te bedanken voor een onmisbare bijdrage aan de stage

Ik waardeer de geweldige stage die ik bij jullie heb gehad

Waterfles bedrukken – Aluminium look

accessoire. Laat de waterfles bedrukken met een persoonlijke tekst, afbeelding of logo om het een extra speciaal tintje te geven. Dit cadeau is ideaal voor de milieubewuste stagiair of stage-begeleider die graag gehydrateerd blijft gedurende de dag en hun ecologische voetafdruk wil verkleinen.

Bedrukte onderzetters met afbeelding of tekst, bedoeld om tafels te beschermen en te personaliseren. Om te bedanken voor een onmisbare bijdrage aan de stage

Bedankt voor de onvergetelijke stageperiode

Sleutelhanger met foto

Een sleutelhanger met foto is een klein maar betekenisvol cadeau om ‘bedankt voor de fijne stage’ te zeggen. Kies een mooie foto van de stagiair, het team of een herinnering aan een speciaal moment tijdens de stage. Zo geef je een persoonlijk en blijvend aandenken dat de ontvanger altijd bij zich kan dragen. Dit is een perfect cadeau voor iedereen die graag een stukje van hun stage-ervaring bij zich wil houden.

 

Bedrukte onderzetters met afbeelding of tekst, bedoeld om tafels te beschermen en te personaliseren. Om te bedanken voor een onmisbare bijdrage aan de stage

Dank jullie wel voor de leerzame en plezierige stage

Magische mok met foto

Een magische mok met foto is een verrassend en origineel cadeau. Deze bijzondere mok verandert van kleur zodra er een warme drank in wordt geschonken, en onthult dan een persoonlijke foto of boodschap. Het is een leuke en unieke manier om je waardering te tonen aan de stagiair of stage-begeleider. De magische mok zorgt gegarandeerd voor een glimlach op hun gezicht elke keer dat ze genieten van hun favoriete warme drank. Het is een fantastisch geschenk om hen te herinneren aan de goede tijden en de waardevolle ervaringen die ze tijdens hun stage hebben opgedaan.

 

Het belang van een ‘Bedankt voor de fijne stage’ cadeau – Waardering tonen en de stage-ervaring verrijken

Een stage is een waardevolle kans om praktijkervaring op te doen en professionele vaardigheden te ontwikkelen. Na een succesvolle en leerzame stage is het belangrijk om je stagebedrijf te bedanken voor de begeleiding en kansen die zij hebben geboden. In dit artikel geven we je tips om op een oprechte en unieke manier ‘bedankt’ te zeggen tegen jouw stagebedrijf, inclusief het schrijven van een bedankt voor je hulp bericht.

Waarom is het belangrijk om je stagebedrijf te bedanken?

Een oprecht bedankje kan veel betekenen voor zowel jou als je stagebedrijf. Het tonen van je waardering voor de kans en begeleiding die je hebt ontvangen, versterkt professionele relaties en laat een goede indruk achter. Bovendien is het een mooie manier om de band met je voormalige collega’s en begeleiders te onderhouden.

Manieren om je stagebedrijf te bedanken

Er zijn verschillende manieren om je stagebedrijf te bedanken voor de fijne stage die je hebt gehad. Hier zijn enkele ideeën:

 1. Schrijf een persoonlijke bedankbrief of e-mail
 2. Geef een klein, doordacht cadeau, zoals een bedankt voor je inzet cadeau
 3. Maak een presentatie of video met hoogtepunten van jouw stage
 4. Organiseer een informeel afscheidsmoment met je team of afdeling

Tips voor het schrijven van een bedankbrief of e-mail

Als je ervoor kiest om een bedankbrief of e-mail te sturen, volg dan deze tips om het oprecht en memorabel te maken:

 • Wees specifiek in je bedankje: Benoem concrete voorbeelden van hoe je stagebedrijf je heeft geholpen tijdens je stage.
 • Benoem wat je hebt geleerd en hoe je bent gegroeid: Leg uit welke vaardigheden je hebt ontwikkeld en hoe deze bijdragen aan je professionele groei.
 • Bedank individuele collega’s of begeleiders: Noem collega’s die een belangrijke rol hebben gespeeld in je stage-ervaring en leg uit waarom je hen waardeert. Overweeg om een persoonlijk bedankje voor je stagebegeleider te schrijven.
 • Houd het kort en bondig: Zorg dat het persoonlijk is, maar overdrijf niet met de lengte van je bedankbrief of e-mail.

Hoe je jouw waardering kunt blijven tonen na de stage

Ook na het afronden van je stage, zijn er manieren om je waardering te blijven tonen:

 • Houd contact met je voormalige collega’s en begeleiders via LinkedIn of andere sociale media.
 • Bied aan om een referentie of aanbeveling te schrijven voor het bedrijf.
 • Deel jouw positieve ervaringen met anderen die op zoek zijn naar een stageplek

Conclusie

Een oprecht bedankje voor een fijne stage kan een blijvende indruk achterlaten bij je stagebedrijf en je voormalige collega’s. Door de tijd te nemen om je waardering te uiten, versterk je de professionele banden die je hebt opgebouwd en zorg je voor een positieve afsluiting van je stage-ervaring. Vergeet niet om de tips in dit artikel te gebruiken om je stagebedrijf op een oprechte en unieke manier te bedanken.Nu je weet hoe je jouw stagebedrijf kunt bedanken voor de fijne stage, is het tijd om actie te ondernemen. Kies de methode die het beste bij jou past en vergeet niet om je waardering te blijven tonen, zelfs na het afronden van je stage. Veel succes met het bedanken van je stagebedrijf en het opbouwen van een sterk professioneel netwerk!